кв. Витоша, бул. Симеоновско шосе 36 В
София,
България
23.3358228
42.653291
UserLikes
Име: МСИ ВИТОША
Адрес: София, кв. Витоша, бул. Симеоновско шосе 36 В
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.msi-vitosha.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Недвижими имоти
Дейност:

Покупко-продажба, управление на собствеността, управление на етажна собственост, експертизи.

Ключови думи: покупко, продажбам управление, собственост, недвижими, имоти

За нас

МСИ ВИТОША ООД е създадена през 2006 г. в резултат на обединението на френското дружество Groupe GHI и българската строителна фирма Р.С. Инженеринг ЕООД, с цел прилагане на френския модел и практика в управлението на етажната собственост в България.

Понастоящем МСИ – Витоша ООД работи на територията на град София и управлява етажната собственост в жилищни сгради в различни райони на града.

В досегашната си практика, ние следваме главно френския модел за разпределение на дължимите месечни вноски за режийни разходи, който се извършва на базата на притежавания процент идеални части от сградата от всеки етажен собственик. Това е най-справедливият принцип, приет и от българското законодателство, по който се плащат данъците за недвижими имоти и съобразно това такса смет.
Работата ни доказва, че е възможно сградният фонд да се управлява съвсем ефективно
МСИ ВИТОША
и без да е необходимо учредяването на юридическо лице, което да представлява етажната собственост.

Достатъчно е Общото събрание като Върховен орган да избере своя легитимен представител и да го упълномощи да подпише договор с одобрената от Общото събрание фирма за домоуправителски услуги, в който ясно и точно да са регламентирани правата и задълженията на страните.
В компанията работи екип от специалисти, квалифицирани в областта на продажбите, управлението и поддръжката на бизнес сгради и търговски центрове.

Предимство в работата ни е прилагането на дългогодишния френски професионален опит в сравнително нови за българския пазар услуги като управление на етажната собственост и управление на собствеността.
Комбинирано с гъвкав подход в съвместната работа това ни дава възможност да предложим на клиентите си един комплексен, уникален краен продукт.



 
Открийте ни в Google+